6 maj

Idag har vi varit borta hela dagen. Vi var hos min moster och familj. De bor ca 15 mil från oss så idag fick vi åka långt med nya bilen. Den är så skön att åka i och det gick bra med barnen bak.  Minstingen fick sitta i mitten, han sov mest.

Hans ögon har varit helkonstiga, de är smetiga och ser ansträngda ut.   Mina ögon har varit lustiga, jag har haft solglasögon på mig mest hela tiden. Jag borde nog haft glasögon istället för linser på mig.

Vi hade trevligt och fick både god mat och gott fika.
Vi åkte inte hem förren kvällen, så barnen sov i bilen hela vägen hem.  Var hemma halv 2. Oj oj oj vad trött sambon var som körde, jösses.

5 maj

Jag har haft en lugn dag. Sambon och de stora barnen var iväg och träffade farfar vid hans båt.
Jag var inne och roade mig och lillsonen. Han är så underbar.

På kvällen tog jag en långpromenad, det var skönt att komma ut och rensa tankarna.  Det är skönast att gå ut själv tycker jag, slippa prata och så.  Många tycker det är trist att gå själv, men mig spelar det ingen roll.

3 maj är det idag och 6 månader

är lillsonen. Han kan numera dra sig fram med händerna, han är lite här och där.  Inga tänder, men han hugger alltid efter något att gnaga på, jag brukar kalla honom för gnagaren.

Dottern hade en dagiskompis här efter dagis. Det var full rulle på dem både ute och inne.

29 april

Nu har vi en ny bil, wiiiii vad härligt. Det blev en V70 en -98.

Sambon köpte den i Motala, så jag och Lukas hängde med och våldsgästade en kär vän till mig som bor där . Hon blev så glad, det var kul att träffas hux flux.   De stora barnen lejade jag bort till en annan kär vän. (tack tack ännu en gång)
När vi åkte hem sov Lukas hela vägen.   Väl framme så var klockan kväll och Linus sov gott. Vi drack lite te och åkte hem. Linus sov hela vägen och sedan hela natten.

27 april

Barnen var på dagis och lekte av sig. 
På eftermiddagen var jag och lillsonen till bvc på vanlig väg och mätkoll. Dottern följde med, sedan tog vi bussen till stan. Jag köpte bla en pyjamas till Lukas, byxor och tröja till Linus. Som vanligt köpte jag inget till mig det är alltid så det blir. Snart har jag inga kläder alls att ta på mig, då får jag gå i en gammal svart sopsäck.

22 april

Jaha lillsonen har feber igen, vad jobbigt för honom. Jag fattar inte vad det kan vara, han är aldrig frisk längre stunder. Vi tycker han reagerar när man petar honom vid örat, kanske vi bör ringa vc och ber dem kolla upp det.

Jag ringde och han fick en tid på eftermiddagen. Jaha visst var han röd i örat sa läkaren, annars var det inget. Han fick penicillin utskrivt för 5 dagar.  Det blir intressant och se hur vi ska få i honom det, det är inget enkel match.

Efter vi varit på vc åkte vi till barnens farmor och farfar och hälsade på ett tag.

19 april

De stora vildgetterna var på dagis på förmiddagen, och sedan följde en dagiskompis med dottern hem. De lekte och hade skoj, de klädde ut sig till påskkäringar och Linus fick också vara med, hihi.

Senare på eftermiddagen var jag och simmade med en kompis, sedan var vi en sväng till Coop och tittade på skor till barnen. Jag köpte gummistövlar, sandaler och gympaskor till dottern för bara 49 kr st.  Jag hittade otroligt billiga fotoalbum, 2 st för 49 kr.

Barnen sov när jag kom hem, så det var tyst och lugn hemma.