kväll

Åh vilken dag, inte har jag kunnat komma till ro och vilat mig. Jag låg på sängen minst 2 gånger och varje gång jag somnade vaknade jag lika fort, ena gången för jag var  så varm, andra gången av att sonen skrek där ut hos de andra, suck.
Nu när det är kväll och klockan snart är 22 är jag övertrött. Kul men så är det, det är bara att vänta på nästa sömntåg.  Barnen sover och sambon jobbar natt.

Jag har pratat med mamma i telefon, hon ringde för första gången på nästan 2 veckor. Hon sa att syrran ringr nästan varje dag till henne och frågar om jag har fått än. Till mig törs hon tydligen inte ringa, vad rolig hon är.   
Jag som tycker telefonen är ovanligt tyst, varför då??   RING för sjutton gubbar som Alfons pappa säger.

30 oktober börjar bli tjatigt nu, men ingen bebis än

Jag har fått sova till ca 9.  SKÖNT (fast inte helt ostört då jag har hört de andra väsnas sedan 7 i morse)
Klockorna ställde jag om innan jag la mig igår, så den var efter 23 (ny tid)när jag somnade.

Min hals är inte bättre, tyvärr utan jag kurerar mig med te med honung och dricker mycket vatten, tar vitaminer som jag ska. Orken är slut helt sedan igår, så nu får det väl ändå vara dags.

Igångsättning på tisdag kl.9 om inget hänt innan dess.
Sambon ska jobba natt nu igen, han börjar inatt, men jag vet inte hur han gör med det och sitt sovande.

Idag gör jag så lite som möjligt, barnen ser på Nalle puh just nu, sambon är iväg en sväng ut.


29 oktober, ingen bebis än

Åh vad det här börjar bli jobbigt. Ingen bebis, trots att den inte kan ligga längre ner än den gör. Det gör så ont när jag går och står så det känns som den flyger ut, men det gör den ju inte.

Jag var på sista bmkollen i torsdags, den är inte fixerad men ligger startklar. Blodtrycket var 140/90 och inga spår i urinen. Sambon var med dit, det är enda gången han har kunnat det..
Jag fick tid till igångsättning till på tisdag 1 november klockan 9. Men det är inte säkert det blir då, utan de kan skicka hem mig för att vänta ut bebisen ännu en dag.

I natt låg jag med mensvärk och jag har kännt lite mensvärk i dag. Men inget mer än så är det, suck dubbelsuck.

Att mina barn ska vara så hemskt envisa redan i magen. Dottern föddes 10 dagar över tiden och sonen 8 dagar över tiden. 
När ska denna lilla varelse komma ut?? Undrar hur länge jag får gå nu, igångsättning på tisdag, det blir på + 14 dagen men tänk om inget händer på flera dagar, jag blir tokig när jag tänker på det.

Här lyssnar dottern på bebis, hallå är det någon där?

här lyssnar dottern på bebis, hallå är det någon där?


Bf-dag 19 oktober


I natt trodde jag något skulle börja. Magen var hård och jag fick ont när jag lagt mig. Jag låg och "höll i" magen, det spände nertill länge. Bebisen rörde sig inte alls. Jag låg så länge, till slut somnade jag av trötthet, då var klockan säkert över halv 1. Usch.
Snark vad trött jag var i morse, jag hörde sambon och barnen i köket, jag låg och slumrade och var kissnödig. Jag ska lämna urinprov på bmkollen idag.

Sambon la sig, jag fixade med frukost, kläder, det var -3.3 ute, brr. Nu är barnen på dagis och jag lyckades ta mig hem, jag tyckte magen var ond och så känns det som jag nästan kissar på mig, det trycker på ordentligt.
Nu har jag varit hos bm. Hon såg direkt att magen var längre ner. Jag hade spår i urinen, urinvägsinfektion. Hm inte undra på att att det trycker på rejält och jag får springa ofta på toan. Blodtrycket var så högt, 140/100, så hon mätte om när jag legat ett tag, då var det 140/93. Jag ska få recept inringt på apoteket idag mot uvi, och jag fick en ny tid till henne nästa torsdag, men vi hoppas på att jag inte kommer då.

18 oktober

 Välkommen hit!

Nu har jag skaffat mig en blogg.  I går visste jag knappt vad det var, men nu när jag hittat ett bra ställe tänkte jag ge det ett försök eftersom jag tycker om att skriva.

Dagen har hittills bestått av frukost till mig och barnen, nu väntar en bajsblöja på mig känner jag av lukten, hua.

Idag skulle min älskade morbror fyllt år. Men han tog sitt liv innan han fyllt 30 år, det var 10 år sedan. Jag saknar honom, han var en jättefin människa som var ärlig, rak och stod som sina orsaker. Så tragiskt att detta hände, ingen förstod riktigt varför, många frågor men inga svar.
Jag har bfdag 19 oktober och väntar ivrigt på alla möjliga tecken på bebis som vill ut. Men icke!